Στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε Πηλιορίτικες γεύσεις ελληνικά και μεσογειακά πιάτα.
Μια πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων συνθέτουν μοναδικά πιάτα δίπλα στο κύμα.
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα!
Υλικά υψηλής ποιότητας από τοπικούς παραγωγούς, ψάρια και θαλασσινά ψαρεμένα από ψαράδες της περιοχής!
Ρωτήστε μας για τα ψάρια της ημέρας, ! καθώς και για τα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής που μαγειρεύονται με πολύ μεράκι.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό και με γνώμονα την τελειότητα δημιουργούν γαστρονομικά θαύματα.
Πιάτα γεμάτα νοστιμιά, ζουμερές γαστρονομικές δημιουργίες που θα εκπλήξουν τον ουρανίσκο σας και θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.
Οι πολυτελείς υπηρεσίες και το υπέροχα φωτεινό σκηνικό ολοκληρώνουν την απόλυτη εμπειρία φαγητού στο Πήλιο.
Η παράδοση συνδυάζεται με σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που απογειώνουν την τοπική γαστρονομία.
Ένα πανόραμα γνήσιων ελληνικών γεύσεων!
Σας προσκαλούμε στην όμορφη αυλή μας για μια βραδιά γεμάτη εξαιρετικές γεύσεις.
.
Κάθε Πέμπτη απολαύστε ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι με ζωντανή μουσική
Ψάρια
Μακαρονάδες
Της Ώρας
Ελληνικές Γευσεις
Ποικιλία Κρασιών
Γλυκά
Στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ κάθε στιγμή είναι μια γιορτή γεύσης, με θέα την ανατολή του φεγγαριού.
.
Η οινογευστική μας εμπειρία δεν είναι απλώς μια γουλιά, αλλά μια συμφωνία γεύσεων ενορχηστρωμένη από την επαγγελματική μας ομάδα που είναι αφοσιωμένη στο να σας καθοδηγήσει σε μια επιλογή από τα καλύτερα κρασιά που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.
Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τις επιλογές μας
.
Λευκό : Αφεθείτε στις τραγανές και δροσιστικές νότες του Ασίρτικου από το Οινοποιείο Τσέλεπος στη Σαντορίνη
.
Rosé : Μεταφερθείτε στους ειδυλλιακούς αμπελώνες του Achinos La Tour Melas με κάθε γουλιά από το εκλεκτό Idylle D'Achinos Rosé.
.
Κόκκινο : Βυθιστείτε στα αρώματα κόκκινων φρούτων, ντομάτας, μαλακές αλλά αντιληπτές τανίνες σε ενα από τους παλαιότερους παραγωγούς της Νάουσας το κτήμα Δαλαμάρα.
.
Αφεθείτε στις αισθήσεις σας, απολαύστε τη στιγμή και αφήστε μας να σας πάμε σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας κρασιού, όπου κάθε γουλιά και κάθε μπουκιά είναι μια γιορτή της διαχρονικής γοητείας του Πηλίου.